Atomos Shield

Wat is Atomos?

ATOMOS is de overkoepelende studentenvereniging gevestigd in Geel waaronder bijna alle studentenverenigingen van Geel, Vorselaar, Lier en Turnhout verenigd zijn. Alle leden zijn studenten aan de Thomas More Hogeschool Kempen (TM) of KU Leuven Campus Geel. Dankzij ons groot ledenbestand mogen wij ons met trots één van de grootste studentenverenigingen van Vlaanderen noemen. De vier campussen van de TM zijn verdeeld in elf studentenverenigingen. Deze organiseren op hun beurt activiteiten die je kan terug vinden in onze activiteitenkalender op www.atomosvzw.be .

Doel

Belangen verdedigen van, ontspanning en ondersteuning bieden aan de studenten aangesloten bij onze vereniging. Dit doen we op autonome wijze, in samenwerking met Thomas More Hogeschool Kempen, KU Leuven Campus Geel en de steden en gemeenten waarin wij actief zijn.

Missie

Atomos, afkomstig uit het Grieks, staat voor ‘ondeelbaarheid & samenhorigheid’. Wij verbinden, ongeacht achtergrond, leeftijd of studie, de studenten van Geel, Vorselaar, Lier en Turnhout aan elkaar door vriendschap, vertrouwen en teamspirit.
Onze vereniging kan zich onderscheiden door de nauwe band tussen haar leden onderling. Wij zetten in op samenwerking, vriendschap, vertrouwen, het ontwikkelen van vele soft skills, de eerste stappen naar een professionele carrière,…

Visie

Wij gaan voor gemotiveerde en enthousiaste leden, deze vormen dan ook het basisfundament van onze vereniging. Wij zetten in op de opbouw van onderlinge vriendschappen; vriendschappen & herinneringen voor het leven.
Buiten bindingsactiviteiten, willen we onze leden een sterk fundament laten opbouwen voor een toekomstige carrière.

Atomos verenigingen

 • Campus Geel
  • II (Industrieel Ingenieurs & Bio Wetenschappers)
  • Economica (Economica)
  • Labo (Laboranten)
  • Agro (Agronomen)
 • Campus Turnhout
  • VETUR (Verpleeg-/verloskunde)
  • Sepulcrum (Departementen Onderwijs en Sport)
 • Campus Lier
  • 't Goefferke (Verpleeg-/vroedkunde)
 • Campus Vorselaar
  • Reprobatum (Lerarenopleiding)
 • GOSV

Structuur Atomos

Daarnaast heb je nog het atomos praesidium, die voor de coördinatie zorgt tussen de verschillende verenigingen van ATOMOS. Zij organiseren ook nog verschillende activiteiten voor alle leden van ATOMOS. ATOMOS wordt geleid door de verschillende praesessen en vice-praesessen van de eerder genoemde verenigingen.

De 10 verenigingen

Atomos_schild

Atomos vzw

Atomos vzw is de overkoepelend orgaan dat zich richt op de administratie en communicatie binnen de vereniging en naar de buitenwereld toe.

Website

Facebook

II_schild

Industrieel Ingenieurs - Geel

Industrieel Ingenieurs (II Geel) is de studentenvereniging voor de studenten biowetenschappen & industriële wetenschappen, van de academische opleidingen tot master te KU Leuven campus Geel.

Website

Facebook

Labo_schild

Labo - Geel

Laboranten is de studentenvereniging voor de studenten van het domein Life Sciences & het domein Welzijn - Geel.

Website

Facebook

Agro_schild

Agro - Geel

Agro is de studentenvereniging voor de studenten van de opleidingen Agro- en Biotechnologie, Electromechanica en van de academische studenten van de opleiding tot Master in de Biowetenschappen - Geel.

Facebook

Eco_schild

Economica - Geel

Economica is de studentenvereniging voor alle studenten van Bedrijfsmanagement, Office Management, HBO5 en het domein Technologie Wetenschappen aan de Thomas More hogeschool in Geel.

Website

Facebook

Sepul_schild

Sepulcrum - Turnhout

Sepulcrum is de studentenvereniging voor de studenten van het domein onderwijs en sport op Thomas More Turnhout.

Website

Facebook

Vetur_schild

Vetur - Turnhout

Vetur is de studentenvereniging voor de studenten van de bachelor, postgraduaten en de hoger beroepsopleiding studenten van het domein Gezondheidszorg van Thomas More hogeschool campus Turnhout en het Hivset Turnhout.

Website

Facebook

Repro_schild

Reprobatum - Vorselaar

Reprobatum is de studentenvereniging voor de studenten van het domein onderwijs op Thomas More campus Vorselaar.

Facebook

Goeffer_schild

't Goefferke - Lier

't Goefferke is de studentenvereniging voor de studenten van het domein Gezondheidszorg de hoger beroepsopleidings-studenten van het domein Gezondheidszorg- Lier.

Website

Facebook

Gosv_schild

GOSV - Geel

GOSV is de oud-studentenvereniging voor oud-studenten die gestudeerd hebben in Geel.

Website

Facebook